Laat je verleiden door Chi Essentials Cosmetics:

echt 100% natuurzuivere huidverbetering op basis van 40 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie.
Pure, biologische plantenoliŽn verzorgen, voeden en beschermen onze huid net zoals ze doen in zaden, noten en vruchten. De huid neemt deze plantenoliŽn makkelijk op doordat ze lijken op het sebum van de huid, oftewel het natuurlijk huidvet.
Samen met de vette plantolie kunnen werkstoffen, zoals essentiŽle oliŽn, gemakkelijker terecht komen in diepere lagen in de huid. Door de olie te mengen met hydrolaten (bloemen- of kruidenwaters) wordt de olie nog beter door de huid opgenomen en voelt het niet vet aan.
Om de olie en het water in traditionele cremes te binden en goed te houden moeten emulgatoren en conserveringsmiddelen worden toegevoegd die geen voedingsstoffen voor de huid bevatten en zelfs een belastende invloed op de huid kunnen hebben. Om deze reden is bij Chi Essentials Cosmetics gekozen om het water- en olie deel gescheiden te houden.
Zo blijven alle werkstoffen actief, zijn er geen conserveringsmiddelen of emulgatoren nodig en is het produkt echt 100% natuurlijk.

Gecertificeerde biologische plantoliŽn zoals jojoba, argan, kokos en abrikozenpit vormen de basis van Chi Essentials Cosmetics. De combinatie van vette plantolie met water voelt niet vet aan en brengt van nature elke huid in balans.
Per persoon kan de dosering van vet en vocht en werkstoffen afgestemd worden op wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo creŽer je een persoonlijke benadering en geurbeleving op maat!
100% natuurlijke huidverbetering voor alle huidtypes en huidklachten!

Cadeaubonnen:
U kunt bij mij cadeaubonnen verkrijgen vanaf 10.-